Groen Aalter steekt de Aalterse jongeren een hart onder de riem met een Couragepakket

12 December 2020

Groen Aalter steekt de Aalterse jongeren een hart onder  de riem met een Couragepakket

Groen Aalter wenst alle Aalterse jongeren veel ‘Courage’ in deze coronatijd. Om hen eenhart onder de riem te steken, biedt Groen jongeren en couragepakket aan.

Groen is fier op onze Aalterse jongeren die al maanden de coronamaatregelen nauwgezet opvolgen. ‘Maar we beseffen maar al te goed hoe moeilijk het voor hen is,’ zegt Zoë Labath. ‘Al maanden kunnen ze, en ikzelf dus ook, niet doen wat we het liefste doen; dansen, feesten, nieuwe mensen leren kennen, samenkomen in groep, op café gaan, een concertje of festival meepikken, … zelfs naar de lessen gaan missen we ! En om hen te bedanken schenken we hen bij wijze van verrassing een pakketje troost’.

‘Het is een pakketje met lekkers voor nu en later’, zegt Jesse De Meulenaere. ‘Het bevat een (h)eerlijk drankje en snoepje en een hartverwarmende wens. En een bonnetje voor een drankje om na Corona in JC Kadans met vrienden gezellig te bij te praten. Merci dus en volhouden hé. Courage!‘ Jongeren tussen 16 en 23 jaar kunnen het pakketje aanvragen voor henzelf of voor een vriend of vriendin die ze willen verrassen via het contactformulier op onze website of op onze facebookpagina.

Meer info