Groen Aalter stelt nieuwe ploeg voor

30 December 2018

Groen Aalter stelt nieuwe ploeg voor

Na een knap resultaat op 14 oktober bereidt Groen Aalter zich voor op de volgende legislatuur. Een nieuwe gemeente betekent een nieuwe ploeg, met transfers uit Knesselare én vers bloed.  

Enkele gevestigde waarden blijven trouw op post. Frontduo Mieke Schauvliege (46) en Seppe Santens (35) houden hun stoel in de gemeenteraad warm, net zoals Sarah Verniers (28).  
Het politiek verhaal van tweede lijstduwer Piet Smessaert wordt wegens succes verlengd. Nieuwkomers in de Aalterse politiek zijn Ann Depoortere (47) en Jesse De Meulenaere (22). Depoortere komt over uit de Knesselaarse gemeenteraad, en zal vanaf januari de Knesselaarse belangen verdedigen. De Meulenaere wordt het jongste raadslid voor Groen. Hij werd voor het eerst verkozen in oktober.  

“Je zou wel kunnen zeggen dat wij de saaiste ploeg van Aalter zijn”, lacht fractieleider Schauvliege: ”Bij ons geen politieke afrekeningen of overgeloop. Wij staan allemaal vredig op dezelfde lijn.”  

Wie de Aalterse raadsleden, Björn Rzoska en Evita Willaert graag wil ontmoeten, kan op 27 januari terecht op de nieuwjaarsreceptie van Groen Aalter. Die gaat door in het kasteel van Poeke. 

 

Meer info: Mieke Schauvliege - 0479 34 40 17 - [email protected]