Groen Aalter zendt zoon en dochter uit

09 Juni 2014

Groen Aalter zendt zoon en dochter uit

Evita Willaert naar de Kamer en Arnaud Verstraete naar Brussels Parlement  Groen Aalter blikt tevreden terug naar het verkiezingsresultaat. In Aalter behaalde Groen 10,48% en 10,30% voor respectievelijk  het Vlaams parlement en de Kamer. De Aalterse gemeenteraadsleden Liesbeth Denys, 6de op de Vlaamse lijst, en Patrick Bleyenberg, 8ste op de Federale, haalden bovendien een mooie persoonlijke score. Dit resultaat toont aan dat Groen niet alleen voor lokale verkiezingen door de Aalterse kiezer gesteund wordt.

Groen Aalter is niet alleen tevreden met het resultaat van Liesbeth en Patrick. We zijn ook fier op het resultaat van Evita Willaert en Arnaud Verstraete, beiden afkomstig van Aalter. Evita haalde de tweede Oost-Vlaamse zetel voor de Kamer. Arnoud zetelt voortaan in het Brussels Parlement.

 

Evita Willaert

Evita (32 jaar) is afkomstig van Bellem. Sinds 2012 is ze OCMW-raadslid in Gent. Ze werkt momenteel als onderzoeker aan de UGent. Evita is de dochter van Joris Willaert die in 2012 de oudste Groene kandidaat was voor de gemeenteraads­verkiezingen. Net zoals zijn dochter is Joris sociaal actief. Hij is o.a. lid van de Aalterse seniorenadviesraad en is vrijwilliger bij Minder Mobielen Centrale.

Arnaud Verstraete

Arnaud (34 jaar) is afkomstig van Lotenhulle. Sinds 2009 werkt Arnaud als adviseur mobiliteit op het kabinet van Bruno De Lille, staatssecretaris voor Groen in de Brusselse regering. Arnaud is de zoon van Michel Verstraete die in 2012 opkwam voor Groen en Lotenhulle vertegenwoordigde.

Groen Aalter wenst Evita en Arnaud alvast veel succes. We zijn ervan overtuigd dat de hun Aalterse roots een troef zullen zijn als parlementslid.

 

Meer info Groen Aalter: [email protected] - 0479 344017

Meer info Evita Willaert: [email protected] - 0473 957852

Meer info Arnaud Verstraete: [email protected] - 0486 84 62 37