Stem drie keer Groen en twee keer Aalter!

19 Mei 2014

Stem drie keer Groen en twee keer Aalter!

We zijn nog een zucht verwijderd van de "moeder aller verkiezingen". Ondertussen zijn we al om de oren geslagen met peilingen en stemtesten, met bitse debatten en met stemadvies tégen in plaats van vóór bepaalde partijen. Groen is echter niet vergeten . Wij willen meer welvaart en minder vervuiling. Wij gaan voor meer en betere jobs, zeker voor jongeren. Wachtlijsten voor crèches en rusthuizen pakken we aan. We willen lonen minder belasten, vermogens en vervuiling meer. Uw energiefactuur maken we meer betaalbaar en groener. Nieuwsgierig naar meer? Surf dan naar waar het écht om draait: een verkiezingsprogramma met ambitieuze oplossingen voor problemen waar mensen dag in dag uit mee worstelen

http://www.groen.be/programma

 

De enige peiling met betekenis is natuurlijk die van 25 mei en daarbij telt elke stem. Om écht een verschil te kunnen maken vragen we drie keer uw stem: een keer voor de federale lijst, een keer voor de Vlaamse lijst en nog een keer voor de Europese lijst. Want Di Rupo I is vriendelijk voor de grote vissen, maar streng voor de kleine. Op Vlaams niveau laat de regering-Peeters II ons op de wachtlijst staan: van de crèche tot in het rusthuis. En Europa? Dat moet dringend groener én socialer.

 

Ook vanuit Aalter werken we mee aan sociale én milieuvriendelijke oplossingen. Daarom hebben twee Aalterse gemeenteraadsleden zich kandidaat gesteld voor de komende verkiezingen: Patrick Bleyenberg staat op de 8e plaats van de federale lijst en Liesbet Denys staat op de 6e plaats van de Vlaamse lijst. Ook zij willen aantonen dat Groen nodig is op alle politieke niveaus. Vanuit de gemeenteraad leggen ze de link tussen het lokale en de andere beleidsniveaus met thema's zoals de GAS-boetes, openbaar vervoer of sociale woningen. Als kandidaten voor de Vlaamse en federale lijst willen ze de Aalternaar mee helpen overtuigen dat we het samen beter kunnen.

 

Geeft u de inzet van Patrick, Liesbet en de andere Aalterse Groenen graag een duwtje in de rug? Stem dan zondag drie keer Groen én geef een voorkeurstem aan onze twee Aalterse kandidaten!